1

Escape The Gate
Escaperoom Escape The Gate

In de middeleeuwse Gevangenpoort van Bergen op Zoom kom je onderaan een steile wenteltrap in een stoffige ruimte vol oude spullen. Hier komt duidelijk niemand meer. Opeens sta je voor een zware deur met tralies. Stiekem even naar binnen kijken? Wat voor kwaad kan dat? Helaas, eenmaal binnen slaat de deur in het slot en het blijkt dat jullie maar zestig minuten hebben om te ontsnappen.

Dit is een escaperoom waar je uit een echte middeleeuwse cel moet zien te ontsnappen! De Gevangenpoort is namelijk een van de oudste stadspoorten van Nederland en is eeuwen als gevangenis gebruikt. Los de puzzels op, kraak de codes, laat je niet van de wijs brengen door een aantal verrassende ontdekkingen en vind de weg terug naar buiten. Je komt ondertussen van alles te weten over de gevangenen die voor jullie gevangen zaten in deze massieve poort.

Escape The Gate in Bergen op Zoom leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek gevangenpoortboz.nl

Ontsnap uit een echte middeleeuwse cel in de Gevangenpoort van Bergen op Zoom. Foto: DagjeWeg.NL
Ontsnap uit een echte middeleeuwse cel in de Gevangenpoort van Bergen op Zoom. Foto: DagjeWeg.NL