1

Sauna Embricana
Geniet van de weldadige warmte in Sauna Embricana

Heerlijke geuren, zachte handdoeken, knapperende haardvuren en een stijlvolle omgeving. In Sauna Embricana kom je helemaal tot rust. Deze weldadige en luxe sauna ligt net over de grens, in Emmerich aan de Rijn.

Dompel je onder in luxe en ontspanning

Relax in de weldadige hitte van de sauna met de heerlijke geur van rozen om je heen. Of sluit je ogen en laat je door Oosterse klanken meevoeren naar verre oorden. Sauna Embricana heeft zes verschillende sauna's, elk met een eigen thema. Ontspan in de warmste sauna naast een echt houtvuur, of geniet van de shows die de saunameester van het opgieten maakt in de Event-sauna. Daarna een kloeke sprong in het ijskoude dompelbad waardoor je hele lijf weer wakker schrikt. Lekker afkoelen in het verwarmde buitenzwembad kan natuurlijk ook.

Tip voor vrouwen: maandag is ladies day!

Boost voor lijf en ziel

Etherische oliën die je neus en longen verwennen, zwemmen onder een steeds van kleur veranderende sterrenhemel, bijkomen op een luxe waterbed of je laten masseren naast een open haard: Sauna Embricana is een vakantie voor je ziel. Tegelijkertijd krijgt je lijf een krachtige gezondheidsboost. De hitte van de sauna ontspant je spieren en de afwisseling van warm en koud versterkt je immuunsysteem en stimuleert celvernieuwing. Een authentieke Duitse maaltijd in het restaurant vol luxe zitjes maakt een dag in deze oase helemaal af.

Sauna Embricana leent zich ook goed voor een romantische dag met z'n tweetjes en voor een vriendinnendag.

 Bezoek sauna-embricana.de

Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana
Foto: © Embricana

-advertentiepositie-