SAUS eten en drinken

SAUS eten en drinken

Gezellig: Bergen op Zoom heeft een eigen strand met boulevard aan recreatieplas De Binnenschelde. Op dit strand valt meteen het terras van SAUS op met het kleurige muurtje, de leuke houten strandstoelen en de felroze flamingo's. Een vuurkorf staat al klaar voor de zwoele zomeravonden.

Voor het restaurant zelf moet je even het fietspad oversteken. Visliefhebbers komen hier wel aan hun trekken met de catch of the day. Meer een vleesliefhebber? Kies dan de spareribs á la SAUS of een biefstukje met truffelsaus. Voor de lunch hebben ze twaalfuurtjes compleet met soep en meerdere gerechtjes. Maar veel liefhebbers komen langs voor hun heerlijke chocoladetaart. Op zoek naar een romantisch moment met je partner, of wil je met een groep iets bijzonders vieren? Probeer dan eens de uitgebreide high tea met drie gangen.

Trouwen aan het strand kan hier ook, want SAUS is een trouwlocatie.

SAUS eten en drinken in Bergen op Zoom leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

SAUS eten en drinken

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.