Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt aan de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen. Het lijkt wel een Zeeuws dorpje met de losstaande huisjes in Zeeuwse stijl. Hier slaap je in met de zilte zeelucht in je neus. Als je goed luistert hoor je zelfs de golven, want de zee ligt bijna naast de deur! Even het weggetje langs het park aflopen en dan met je tenen in het zand en lekker zwemmen. Of heerlijk lange strandwandelingen maken terwijl de zon naast je in zee zakt.

Ontdek het Zeeuwse landschap en de typische dorpjes op de fiets en ga gezellig shoppen in Sluis. Maar ook op het park is van alles te doen. Springen op de airtrampoline bijvoorbeeld, een tafeltennistoernooi houden tegen elkaar of samen jeu-de-boulen. De huisjes liggen gezellig rondom een centraal stuk water waar je kunt roeien of stoeien op de waterspeelplaats. En is het weer een keertje wat minder dan zijn er de indoorspeelplaats en het overdekte zwembad met peuterbad.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.