Tulip en Dahlia Bicycle Tours
Tulip en Dahlia Bicycle Tours

In het voorjaar barsten de tulpen, hyacinten en narcissen uit hun knoppen en zorgen voor een kleurexplosie op de bollenvelden rond Lisse. Een plaatje wat minstens zo mooi is als de bloemenpracht in de Keukenhof. Ook in de late zomer is het hier genieten: dan van de bloeiende dahliavelden. Er zijn fietsen en fietshelmen te huur bij de Tulip en Dahlia Bicycle Tours, maar je kunt ook je eigen fiets meenemen.

Langs de bloeiende bollen

Ga in het voorjaar mee met de Tulip Bicycle Tour en bekijk de kleurrijke tulpenvelden vanaf de fiets. De fietstour duurt 2,5 uur en voert langs de mooiste plekken en bollenvelden rond Lisse. Een gids vertelt van alles over de bezienswaardigheden op de route en de historie van het gebied. Onderweg is er tijd voor een pauze bij De Tulperij. In deze bloemenkas kun je wat drinken en souvenirs en verse stroopwafels kopen.

Zomerse dahliavelden

In augustus en september barst het weer van de kleuren rondom Lisse. In deze maanden bloeien de dahliavelden al even prachtig als de tulpen in het voorjaar. Ga dan mee met de Dahlia Bicycle Tour. Ook deze tour duurt 2,5 uur, met pauze bij de Tulperij. En ook nu neemt de gids je mee langs de vele andere bezienswaardigheden in deze mooie omgeving.

Tulip en Dahlia Bicycle Tours in Lisse leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek tulipbicycletour.com

Tulip en Dahlia Bicycle Tours
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.