Het Liefdespad


-advertentiepositie-Bewandel het Liefdespad in de Achterhoek met je dierbaren!

Zeg je 'Liefdespad', dan zie je waarschijnlijk meteen een romantische wandelroute voor geliefden voor je. Nou, dat klopt deels. Het is inderdaad een wandeling die je met je partner kan maken. Echter is het Liefdespad in de Achterhoek geschikt voor veel meer doelgroepen! In het plaatsje Ruurlo vind je het ruim vijf kilometer lange Liefdespad, dat een mooi stukje van de Achterhoek laat zien.

Kunstwerken

Tijdens een wandeling over het pad met je lover, beste vriend(in), familielid of gewoon in je eentje zie je diverse kunstwerken en artistieke love seats. Ze lijken niet op elkaar, maar hebben wel allemaal hetzelfde doel: mensen dichter bij de liefde brengen. Aww! Het Liefdespad moedigt mensen aan herinneringen op te halen, elkaar beter te leren kennen en samen te genieten van de natuur en elkaar. Leuk dus als romantische date of om de kinderen te vertellen over hoe jullie elkaar hebben ontmoet.

Net als de liefde heeft het Liefdespad verschillende startpunten. Zo kun je beginnen bij het station van Ruurlo, op het kerkplein in het centrum of vanaf de parkeerplaats bij Museum More. Vervolgens volg je de informatiezuilen voor de juiste route. Ben je toch bang om te verdwalen? Download of print dan van tevoren een routebeschrijving via de website van het Liefdespad.

Het Liefdespad in Ruurlo leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 het liefdespad ruurlo

De Reefbench van designers Tejo Remy & René Veenhuizen. Foto: Het Liefdespad
De Reefbench van designers Tejo Remy & René Veenhuizen. Foto: Het Liefdespad
Dit is een bank! Een loveseat voor twee van kunstenaar Alphons ter Avest. Foto: Het Liefdespad
Dit is een bank! Een loveseat voor twee van kunstenaar Alphons ter Avest. Foto: Het Liefdespad