1

Twentsche Foodhal
Twentsche Foodhal

Zin in Indonesisch en je vriend of vriendin in spareribs? Of wil iemand van jullie vegan eten? Geen probleem in de Twentsche Foodhal, waar je kunt kiezen uit acht keukens! Mixen kan ook. Bestel enkele tapa's als voorgerecht en neem daarna een Italiaans hoofdgerecht. Of ga voor een lekkere vegan burger met zoete aardappelfriet. Surinaams, Koreaans, het kan hier allemaal. En na afloop een toetje halen bij de Zoetekauw, het achtste restaurantje waar alles draait om bubbelwafels, taarten, milkshakes en nog veel meer zoet.

De Twentsche Foodhal is te vergelijken met een markt, maar dan in een oude fabriek. Bestel het eten waar je zin in hebt en kies daarna een tafeltje uit midden tussen de verschillende keukens. Vervelen hoeft niet, want je ziet het eten voor je neus klaargemaakt worden. Neem ondertussen alvast één van de zestien biertjes van de tap.

Ook lunchen kan hier: elke dag bij Little Ribhouse Texas. Of kom met je vrienden of collega's een kookklas volgen in één van de grote kooklokalen. Ook leuk: combineer een proeverij met een creatieve workshop.

Twentsche Foodhal in Enschede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Twentsche Foodhal