Natuurcamping Landgoed Quadenoord

Natuurcamping Landgoed Quadenoord

Op Landgoed Quadenoord is kamperen nog echt kamperen. Je kunt hier alleen komen via zandpaden. Vlak na de ingang staat het enige gebouwtje met toiletten en douche. Het is meteen ook de enige plek met elektriciteit. Natuurlijk kun je je tent hier op het grasveld zetten, maar ga voor het echte natuurkamperen verder het grote terrein op.

Meer zandpaden leiden je langs open plekjes in het bos waar je beschut en afgezonderd kunt staan met je tentje of caravan. Naast de beek bijvoorbeeld, of tussen hoge dennenbomen. Hier vind je alleen echte buitentoiletten in hun eigen kleine houten gebouwtjes, met een emmer ernaast om door te spoelen. Water pomp je zo uit de grond: het schone water van de Veluwe zelf. Van het terrein loopt je zo de rest van de Veluwe op, maar ook naar een pannenkoekenhuis iets verderop in het bos. Wat wil je nog meer? Tip: neem je eigen wc-papier mee.

Natuurcamping Landgoed Quadenoord in Renkum leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Natuurcamping Landgoed Quadenoord

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.