Koe Safari Erve Vechtdal


-advertentiepositie-



Koe Safari bij Erve Vechtdal

Erve Vechtdal heeft leuke plattelandse arrangementen voor uitjes en groepen. Ga op pad met de boswachter, een rondje toeren in een tuktuk, dobber in een bootje in de natuurrijke omgeving of combineer meerdere activiteiten met elkaar en maak er een complete dag van. Er is ook een restaurant op het boerenerf, een populaire uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars in de omgeving.

Klim aan boord van de huifwagen en vergeet je verrekijker niet! Boerin Simone neemt je mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leert je alles over het Brandrode Vechtdal rund. De huifwagen wordt voortgetrokken door een vintage Hanomag tractor uit 1956 - leuk weetje voor liefhebbers - en je rijdt ook door een mooi stukje officieel natuurgebied. Het is niet alleen kijken en loeien: je leert ook echt iets over de koeien.

Koe Safari Erve Vechtdal in Ommen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.koesafari.nl

Koe Safari Erve Vechtdal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.