Rederij Leerdam


-advertentiepositie-Ontdek de verborgen juweeltjes rond Glasstad Leerdam

De verborgen juwelen van Rederij Leerdam vind je aan de rand van Glasstad Leerdam. Stap aan boord van de Kroon van Leerdam of de Parel van de Linge en vaar het avontuur tegemoet! Geniet van een drankje op het zonnedek, terwijl de haven, de oude stadswallen en de kristalfabrieken bij vertrek op de achtergrond aan je voorbij trekken. Op naar de wijdse vergezichten!

Laat je vervoeren langs boomgaarden vol bloesem en fruit, via riante villa's naar het statige Kasteel Heukelum en verder. Maak vanaf het water kennis met de trots van Leerdam en bewonder de enorme Leerdamse Glasfabrieken. Of vaar langs het pittoreske Asperen, waarbij je koers zet door het smalle sluisje bij Fort Asperen richting de Betuwse dorpjes Gellicum en Rhenoy. Maak ook kennis met de Nederlandse variant van de Toren van Pisa! Bij mooi weer geniet je buiten op het grote zonnedek. Regent het? Geen probleem, in de gezellige bar is het ook goed vertoeven.

De rondvaarten duren 90, 120 of 180 minuten. Combineer de rondvaart met een arrangement. Geniet bijvoorbeeld van de Betuwse gastvrijheid tijdens een varende lunch.

Feestje? Huur een boot!

Staat er een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest op de planning? Huur een boot van Rederij Leerdam, leuk voor alle feesten en partijen.

Rederij Leerdam in Leerdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek rederijleerdam.nl

Foto: Rederij Leerdam
Foto: Rederij Leerdam
Foto: Rederij Leerdam
Foto: Rederij Leerdam