1

OERRR speelnatuur 's-Graveland
OERRR speelnatuur 's-Graveland

Verstoppertje spelen tussen de bomen, kliederen met water en zand, klimmen en klauteren, beestjes ontdekken en languit tussen de bloemen. In OERRR natuurspeelbos 's-Gravelande van Natuurmonumenten vervelen kinderen zich geen moment. Er is een speelplaats voor de allerkleinsten van nul tot vier jaar en eentje voor de grotere kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Plus een geweldige boomhut om in te klimmen. Er is een afspoelplek, maar neem ook schone kleren mee. Want vies worden hoort erbij!

Een bezoek aan dit natuurspeelterrein is een uitje voor het hele gezin. Het ligt namelijk naast Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, waar wat te eten en te drinken te halen is. Eigenlijk begint het spelen al meteen hier, op het speelerf. Terwijl er voor de volwassenen een 'gewoon' terras is om van het zonnetje te genieten.

OERRR speelnatuur 's-Graveland in 's-Graveland leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 7,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Foto: Natuurmonumenten © Rene Koster
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: Natuurmonumenten © Rene Koster
Foto: Natuurmonumenten © Rene Koster