Golfclub Oostburg
Golfclub Oostburg

Stap op de prachtige golfbaan van Golfclub Oostburg en sla een balletje tussen de bomen en struiken door. Deze baan is aangelegd als een park vol groen en is een van de mooiste golfbanen van de Benelux. Extra bijzonder: er leven hier pelikanen! Die kunnen zomaar opeens voor je neus rondzwemmen in een van de vele vijvers. Want je komt ook overal waterpartijen tegen op deze baan. Dus neem een paar extra ballen mee.

Op het terras van restaurant 'The Clubhouse' waan je je in Zuid-Frankrijk: wat een prachtig uitzicht op al het groen. Het clubhuis met zijn zuilen en statige uitstraling zorgt zelf ook voor veel sfeer. Er staan zelfs palmboompjes omheen. Geen wonder dat mensen hier komen trouwen en hun feest in een van de sfeervolle feestzalen vieren. Ook voor andere evenementen kun je hier terecht.

Golfclub Oostburg in Oostburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.golfoostburg.com

Golfclub Oostburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.