1

House of Bird - bierproeverij en natuur
Bierproeflokaal House of Bird

Bird Brewery heeft in zijn jonge bestaan al aardig wat awards in de wacht gesleept, zowel nationaal als internationaal. Wie wil weten waarom kan het beste naar hun proeflokaal gaan in het mooie Diemerbos: House of Bird. Proef hun Zwaanzinnig, Nog Eendje, Non Alk en prijswinnaar Fuut Fieuw. Dit is ook de officiële testlocatie van de microbrouwerij, dus geheid dat je er wat bijzonders tegenkomt. En daarna een hapje eten, gemaakt met lokale producten. Je kunt ook een ruimte huren op deze mooie locatie, bijvoorbeeld voor een vergadering.

Zijn ze gesloten of vind je Diemen wat ver? Volg dan op hun site een online rondleiding door het brouwproces. Als je een bierpakket bestelt kun je zelfs afsluiten met een echte proeverij. Daarvoor staan op hun site een paar rake tips. Proost!

De natuur in

House of Bird is een mooie uitvalbasis voor een wandeling door de natuur, ook met kinderen. Die genieten van een wandeling over de Birdroute, waar ze - met knapzakje - speuren naar (metalen) vogels en een vogeldiploma kunnen verdienen. Bij het grote terras ligt verder een leuke speelplek voor ze. Of ga op natuurexcursie met Local Nature Guide.

Bierproeflokaal House of Bird in Diemen leent zich ook goed voor een vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

House of Bird met terras. Foto: House of Bird
House of Bird met terras. Foto: House of Bird