Luttenberg Belevingsroute




Luttenberg Belevingsroute

Lekker de natuur in met het hele gezin? Maak er een belevenis van met de Luttenberg Belevingsroute. De tocht is zo'n drie kilometer, maar hoe lang je erover doet bepaal je zelf. Kinderen krijgen namelijk alle kans om een hele dag fijn te spelen op één van de vele speeltoestellen die je onderweg tegenkomt. Een stoere touwbrug, reusachtige klauterkeien en gave speeltuinen... speelpret gegarandeerd! Naast leuk, is de route is ook leerzaam door de interessante informatieborden. Kom alles te weten over de dieren en planten in het bos. Tijdens de route kom je langs mooie doorkijkjes en uitkijkplaatsen, waar je eindeloos ver kunt kijken over het glooiende Sallandse landschap.

Begin de wandeling bij één van de vier startpunten: gemeenschapscentrum Elckerlyc, Dagcamping Bergweg, Museum de Laarman of of Sporthal de Achterberg en volg dan de gele pijlen!

Luttenberg Belevingsroute in Luttenberg leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.landschapoverijssel.nl

Luttenberg Belevingsroute
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.