Museum Restaurant Slaait'nhoes

Museum Restaurant Slaait'nhoes

Ontdek de mooie regio Westerwolde met zijn kronkelende riviertjes, pittoreske dorpjes, oerbos en verborgen hoekjes vanuit Museum Restaurant Slaait'nhoes. Ze hebben wandel- en fietsroutes voor je en je kunt er fietsen huren. Of ga op speurtocht. In de gerestaureerde Saksische vakwerkboerderij zelf vind je klederdrachten en historische voorwerpen uit de streek. Uniek zijn de demonstraties zandtapijt strooien, een een oude volkskunst die bijna verloren is gegaan.

Het restaurant heeft een terras in de prachtige tuin, waar je kunt genieten van een kom koffie met Westerwoldse spekkendikken, pannenkoeken, stamppotten of een luxe diner. Groepen kunnen er terecht voor allerlei activiteiten: van huifkartochten tot luxe dinnershows en bruiloften. Slaait'nhoes is namelijk ook een trouwlocatie.

Museum Restaurant Slaait'nhoes in Onstwedde leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Museum Restaurant Slaait'nhoes

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.