Jumpsquare Heerhugowaard
Jumpsquare Heerhugowaard

Jump van trampoline naar trampoline in het hart van Jumpsquare Heerhugowaard: de main court. Op dit enorme veld van aaneengesloten trampolines kun je je helemaal uitleven. Zo hoog mogelijk de lucht in, salto's oefenen, over obstakels knallen en zelfs ervaren hoe het is om gewichtsloos te zijn. Ook beginners hebben hier alleen maar plezier!

Is één radslag, flikflak of salto niet genoeg? Stort je dan op de Tumbling Lane om zoveel mogelijk tricks achter elkaar te maken. Echt hoog kom je op de speciale trampolines in de Pro Zone. En wil je wat afwisseling? Ga dan aan de slag met ballen, balanceer over de Foam Pit en stort je van de toren in de BigAirBag. Als je durft, want voor het laatste heb je wel lef nodig.

Vrij jumpen in het trampolinepark kan al vanaf zeven jaar. Voor kinderen jonger dan zeven is er de Mini Jump: een speciale jumpsessie met leeftijdgenoten, zodat ze niet omver worden gesprongen door oudere jumpers.

Jumpsquare Heerhugowaard in Heerhugowaard leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Jumpsquare Heerhugowaard