Klimbos Gooi-Eemland

Klimbos Gooi-Eemland

Op de Utrechtse Heuvelrug, midden op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche, ligt het leuke en uitdagende Klimbos Gooi-Eemland. Met tien verschillende klimroutes vind je er tussen de boomtoppen voor ieder wat wils. Zowel jong als oud vermaken zich uitstekend op de spannende parcoursen met uiteenlopende moeilijkheidsgraden. Hoogtevrees is niet handig wanneer je van platform naar platform klautert, want de hoogtes variëren van minimaal 2 tot maximaal 22,5 meter.

Maak je er een sportief dagje uit van met het hele gezin? Dan is er voor kinderen vanaf zes jaar oud, met een minimale lengte van 1.20 meter, het Juniorbos. Supertof voor een familiedag of een kinderfeestje! Vinden de jonge avonturiertjes het een beetje spannend? Geen zorgen. Als volwassene mag gewoon mee klimmen met de kleintjes. Het reguliere bos is toegankelijk vanaf een lengte van 1.40 meter. Rust na een paar uur met je hoofd tussen de bladeren met iets te drinken, een smakelijk gebakje of een stevige snack.

Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klimbos Gooi-Eemland

Klimmen en klauteren is leuk voor jong en oud. Foto: Klimbos Nederland