Tureluurs

Maak de mooiste dingen van hout tijdens een workshop van Tureluurs. Altijd al een palletbed willen hebben? Of een zelfgemaakt kastje? De cursisten leren je de fijne kneepjes van het vak! Krukken, tafeltjes, naambordjes, als het maar van hout is. Ook voor het organiseren van een kinderfeestje ben je hier op het juiste adres. Bestel de tureluursbox en die kinderen zijn thuis wel even zoet. Natuurlijk kun je ook met zijn allen bij Tureluurs komen knutselen.

Na jarenlang tienduizenden kinderen over de vloer te hebben gehad voor knutselfeesten, richt Tureluurs zich alleen nog op volwassenen. Wel levert de organisatie Tureluursboxen aan huis, vol met allerlei onderdelen om iets van hout of elektro te maken op een kinderfeestje. Tureluurs is te vinden in Nijhof Woonwarenhuis in Baarn.

Tureluurs in Baarn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 18,00 p.p.), schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Tureluurs - Workshops houtbewerking