Vesting Adventure
Vesting Adventure

Ga op avontuur in het middeleeuwse vestingstadje Naarden met Vesting Adventure. Wil je wat energie kwijt? Huur een step of een mountainbike en verken de stad én de bossen van het Gooi. Of ga boogschieten boven op de Bastion Promers, de lage flank en de oude kruitkelder. Een unieke plek waar je jezelf eventjes een échte Robin Hood voelt. Boogschieten gevaarlijk? Nee, hoor! Er zijn speciale bogen beschikbaar voor alle leeftijden en je maakt tijdens het schieten gebruik van speciale veiligheidspijlen. Doe mee aan de verschillende spelvormen en versla je vrienden, familie of collega's.

Leer daarnaast alles over de geschiedenis van Naarden tijdens een interessante Citytour of speur met een GPS naar historische plekken in 'Back2history. Gewapend met een stapel foto's krijg je een fantastisch beeld van het leven in de vestingstad van meer dan een eeuw geleden. Leuk voor speurneuzen van alle leeftijden.

Vesting Adventure in Naarden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.vestingadventure.nl

Vesting Adventure
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.