Minicamping De Bokkespring


Minicamping De Bokkespring

Bij Minicamping De Bokkesprong op Walcheren slaap je tussen weilanden met grazende paarden en pony's. Je kunt je paard of pony dan ook rustig meenemen naar deze camping. Zelf slaap je in een grote ton waar je met zijn vijven in kan, een chaletje, een volledig ingerichte tipi of natuurlijk je eigen tent. Kinderen zullen vooral helemaal verrukt zijn van het tipidorp, waar je 's avonds plaats kunt nemen bij een van de grote vuurplekken.

De camping is heerlijk groen met veel bomen, waaronder fruitbomen en heeft zelfs een eigen bosje. Tof om met je boek een rustig plekje in te zoeken en een fijne speelplek voor de kinderen. Maar het is ook een voedselbos waar je bessen, kruiden en wat je nog meer aan eetbaars vindt mag oogsten! Kruiden kun je trouwens ook plukken in de aparte kruidentuin. Er zijn konijntjes om te knuffelen, geitjes en twee pony's. De kinderen mogen meehelpen de dieren te verzorgen. Het Veerse Meer is slechts 500 meter verderop en natuurlijk is het strand nooit ver op Walcheren.

De camping heeft ook aparte velden voor scholen en andere groepen.

Minicamping De Bokkespring in Vrouwenpolder leent zich ook goed voor een schoolreisje, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Minicamping De Bokkespring

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.