ArmyTours


-advertentiepositie-



ArmyTours

Dit uitstapje bestaat niet meer. Stoer als een echte militair over onverharde wegen denderen? Ga dan voor een ArmyTour naar het Drentse platteland! Scheuren met een grote jeep en na afloop genieten van een heerlijke barbecue!

Als team rijd je verkleed en geschminkt in legerkleding in een stoere militaire jeep. De avontuurlijke tocht gaat over openbare verharde en onverharde wegen waar je waarschijnlijk anders niet rijdt. En voor een extra dimensie is er de ArmyPuzzleTour, met vragen voor onderweg. Welk team sleept de meeste punten binnen?

Funpakketten

Nog wat langer genieten van deze leuke dag? Plak dan aan de Army Tour nog een funpakket of zeskamp vast. Lasso werpen, touwtrekken, een zeephelling, een survivalbaan, een natte billenspel of een rupsbandenrace! Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen!

Als afsluiter kun je kiezen voor een heerlijke barbecue. Na een vermoeiende rit is dat de perfecte manier om even bij te komen en na te praten met een hapje en een drankje.

ArmyTours in Pesse leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.funbugxter.nl

ArmyTours
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.