Escaperoom Betuwe


-advertentiepositie-Escaperoom Betuwe: bevrijd de valkenier en red het dorp Tricht!

Houd je van puzzelen én van de nodige spanning? Bij Escaperoom Betuwe zijn echte thrill seekers aan het juiste adres. Ontsnap uit een mysterieuze kamer vol schrikeffecten. De kamer is ontwikkeld voor gemiddelde en gevorderde spelers, maar ook als enthousiaste beginneling is een uurtje opgesloten zitten in deze escaperoom heel gaaf. Kom je even niet verder? Geen zorgen! Je krijgt dan de nodige hints van de spelleiders. Zo loop je niet vast en beleef je de hele verhaal van begin tot eind. De allerbelangrijkste tip: houd je hoofd koel!

Enchanted Witch

Het verhaal van de Enchanted Witch speelt zich af in in het Gelderse dorpje Tricht in het jaar 1700. De ziel van goede heks en valkenier Cassandra zit opgesloten in de hut van de kwaadaardige heksen. Zonder haar hebben ze vrij spel. Ze veroorzaken natuurramp na natuurramp... Aan jullie de taak om Cassandra uit haar isolement te bevrijden. Doe het snel, want anders is het te laat! Samen met haar valk gaan jullie als groep op zoek naar de vijf smaragden van Tricht. Deze heb je nodig om het dorp te ontdoen van de chaos. Weten jullie alle raadsels en puzzels op te lossen voordat het uur voorbij is?

Evaluatie: hoe werkt de escaperoom?

Of je nou wel of niet weet te ontsnappen, de oplossingen krijg je hoe dan ook. De spelleiders en ontwikkelaars van Escaperoom Betuwe nemen je na afloop namelijk graag stap voor stap mee door de opdrachten en het verhaal van Enchanted Witch. Hoe zitten de spellen in elkaar? Een uniek inkijkje in de gedachtegang van de ontwikkelaars van een escaperoom... Leerzaam en vooral supertof!

Escaperoom Betuwe in Tricht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.escaperoombetuwe.nl

Treed binnen in een escape room vol schrikeffecten. Foto: Escaperoom Betuwe
Treed binnen in een escape room vol schrikeffecten. Foto: Escaperoom Betuwe
Ben je binnen een uur weer buiten? Foto: Escaperoom Betuwe
Ben je binnen een uur weer buiten? Foto: Escaperoom Betuwe