1

H20 Esports Campus


-advertentiepositie-



H20 Esports Campus

Bij de H20 Esports Campus draait alles om gamen. De indrukwekkende evenementenlocatie van 12.000 m2 is permanent ingericht voor esports: electronic sports, ofwel competatief online gamen in een toernooi op hoog niveau. Het Rabo Esports Stadium is de eerste in de Benelux. Tevens zijn er trainingen en cursussen en is er een Streaming Studio.

Behalve het bekijken en organiseren van een esportsevenement kun je hier ook zelf gamen. Je kunt lid worden, net als bij een sportschool, om onbeperkt langs te komen bij de Gaming Club. Of kies voor een dagpas, waarmee je drie uur mag gamen. Bij H20 kan je megaveel games spelen op de beste apparaten met razendsnel internet. Eten en drinken zijn ook vlakbij, in het loungecafé om de hoek!

Ook als bedrijfsuitje of kinderfeestje kan je hier gezellig komen gamen. Je kan behalve FIFA of Fortnite dan ook spelen met de interactieve muur.

H20 Esports Campus in Purmerend leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 23,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek h20.gg

H20 Esports Campus
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.