1

Junglepark Pantropica
Speelavontuur in de jungle van Pantropica

Wie gaat er mee naar de jungle? Jonge avonturiers vinden hun weg in Junglepark Pantropica, waar ze heerlijk kunnen spelen. Laat ze zelf het indoor speelparadijs PanAvontura verkennen en ga samen op expeditie in het junglepark. Over wiebelende touwbruggen en over slingerende paadjes dwalen door het park, waar er steeds iets moois te zien valt.

Speurtocht en Jungleshow

Bij de entree van het junglepark kun je een leuke speurtocht meenemen voor de kinderen, waarin ze met directeur Aart op pad gaan en allerlei spannende avonturen beleven. Zelfs de kleintjes kunnen mee zoeken, want voor hen is er een aangepaste speurtocht met makkelijkere puzzels en opdrachten. Wat je onderweg echt niet mag missen is het Jungletheater, waar de rangers honderduit vertellen over de tropen. In de spectaculaire shows sta je zomaar oog in oog met griezelige dieren, zoals een koningspython of een harige vogelspin!

Indoor speeltuin PanAvontura

In de binnenspeeltuin van PanAvontura hebben kinderen op 1000 m2 volop de ruimte om te spelen en te ontdekken. Slinger aan een liaan over het water en klim naar boven om hoog in de bomen uit te kijken over de jungle. Tip: zorg voor droge kleding, want in hun enthousiaste spel kunnen kinderen in PanAvontura behoorlijk nat worden!

Op zoek naar de dieren

Vlakbij de indoor speeltuin spot je in de Flamingo Lagoon de uitbundige groep flamingo's, die je van heel dichtbij kunt bewonderen. Een aantal dieren in het park mag je zelf voeren, dus neem wat voer mee bij de entree en verras de papegaaitjes, de vissen en de eendjes met iets lekkers. Een geweldige activiteit voor de kinderen. Ze raken in Pantropica niet uitgekeken!

Junglepark Pantropica in Luttelgeest leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Nat worden hoort erbij in PanAvontura. Foto: Pantropica
Nat worden hoort erbij in PanAvontura. Foto: Pantropica
Zo doe je dat in de jungle: slingeren over het water. Foto: Pantropica
Zo doe je dat in de jungle: slingeren over het water. Foto: Pantropica
Stap in een stoere jungle-auto. Foto: Pantropica
Stap in een stoere jungle-auto. Foto: Pantropica
Samen op avontuur! Foto: Pantropica
Samen op avontuur! Foto: Pantropica

-advertentiepositie-