1

Museumpark Orientalis


-advertentiepositie-Museumpark Orientalis - Heilig Land Stichting

Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting is alleen nog op afspraak voor groepen en tijdens evenementen open

Kom naar Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting en reis door de wereld van de drie Heilige Boeken. In dit openluchtmuseum bezoek je dorpjes in het Palestina van omstreeks 1900. Ruik de geuren in de Arabische soek, beleef de oudheid in de Romeinse straat en proef het versgebakken brood van de Bedoeïenen. Breng ook een bezoekje aan het Bedoeïenenkamp in de woestijn en ervaar de stilte of juist de bedrijvigheid van het kamp.

Altijd iets te doen

Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting spreekt tot de verbeelding! Het ligt op een prachtige plek en nodigt uit tot ontdekken en leren. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Er leven bijvoorbeeld tamme dieren die geknuffeld kunnen worden. Je kunt hier picknicken, je naam in het Arabisch leren schrijven of je hand met henna laten beschilderen.

Wat is er te zien?

Zondag zijn er open rondleidingen, maar je kunt ook op eigen houtje een themaroute volgen. Breng een bezoek aan het dorpje Beth Juda, bekijk de gerestaureerde beelden van Piet Gerrits, de eerste artistiek directeur van het park of ga naar het Egyptisch Huis en leer alles over de Egyptische Oudheid. Verhalenvertellers en een levend decor staan klaar om de geschiedenis nieuw leven in te blazen!

Heilig Landroute

Het museumpark ontdek je het beste tijdens een wandeling onder leiding van een gids. Tijdens de wandeling hoor je van alles over de geschiedenis van de Heilig Land Stichting en kom je onder andere langs het dorp Nazareth, de woestijn en een tentenkamp. Uitrusten doe je in stijl in de sfeervolle Romeinse Herberg, waar je geniet van pure Romeinse, Arabische en joodse gerechten.

Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting leent zich ook goed voor een familiedag, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.museumparkorientalis.nl

Foto: Museumpark Orientalis.
Foto: Museumpark Orientalis.
Foto: Museumpark Orientalis.
Foto: Museumpark Orientalis.
Foto: Museumpark Orientalis.
Foto: Museumpark Orientalis.
Foto: Museumpark Orientalis.
Foto: Museumpark Orientalis.