1

We-Jump Helmond




We-Jump Helmond

Test je jumpskills in trampolinepark We-Jump in Helmond en leef je uit in alle vijf spring area's. Eindeloos flikflaks maken op de tumbling lane of gewoon van de ene trampoline naar de andere springen. Je hoeft geen speciale trucs te kunnen om gewoon lekker te jumpen! Kies voor een uurtje vrij springen of blijf gelijk een paar uur. En wie weet leer je wel een echte wall flip te maken in de grootste spring area! Kom je alleen kijken? Dan kun je bij de horeca zitten en hoef je geen entree te betalen.

Kinderfeestje jumpen

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een waanzinnig actief kinderfeestje bij We-Jump. De JumpMaster nodigt jullie uit voor een potje dodgeballen en natuurlijk hebben jullie toegang tot alle trampolines. Gelukkig krijg je onbeperkt limonade en water bij een arrangement, want je krijgt wel dorst van al dat springen. We-Jump heeft verschillende arrangementen voor kinderfeestjes, ook met friet en snack erbij.

Jumptrainingen

Voor de gevorderde jumpers zijn er ook Tricks trainingen. De training bestaat uit een mix van acrobatiek, freerunnen en turnen. Daag jezelf uit en verbeter je salto's, twists en flips! De lijst met tricks is heel uitgebreid, dus je bent niet snel uitgesprongen. Deze lessen zijn voor kinderen vanaf zeven jaar en ouder.

We-Jump Helmond in Helmond leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek we-jump.nl

We-Jump Helmond
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.