Spelen op en rond het strand bij BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (NB) is er binnen én buiten plezier voor iedereen. Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse binnen- en buitenattracties, zoals een achtbaan, bootjesglijbaan en een enorme binnenspeeltuin. Leuk: kom spelen in de Oervallei. Schommel hier op een megaschommel van elf meter (!) hoog en ga in de natuurspeeltuin op zoek naar goud en fossielen.

Als het regent is er de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland, waar alles draait om piraten. Verken samen de Piratenkooi en trotseer klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens en bouwblokken. Urenlang speelplezier! Voor kinderen jonger dan zes jaar is er een apart speelgebied.

De hoogte in bij het strandbad

Het grote strandbad is dé plek om te waterfietsen, zwemmen of gewoon lekker te zonnen als het mooi weer is. Hier vind je ook speelgebied Ruig, met een spannend klimnet- en touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan 'Splash'. Klauter en klim op de vijftien meter hoge Klimberg Hemelaya en zoef van één van de drie glijbanen van de berg weer naar beneden. Waaghalzen maken salto's in het water of laten zich lanceren op een blobkussen in het AquaFunPark: een avontuurlijk luchtkussenparcours over het water. En wat dacht je van de nieuwe 360 graden schommel SaltoSwing, waarbij je door zelf te lopen tot wel 9,5 meter hoogte kunt komen.

Sla ook zeker de familie-achtbaan niet over: de spannendste en snelste attractie van Hemelrijk met een geweldig uitzicht!

Buitenspeeltuin Kinderland

Speciaal voor jongere kinderen is er buiten een speelgebied dat is afgeschermd van het water: Kinderland. Dit speelgebied bestaat uit een Kinderkermis met botsauto's, een draaimolen en nog veel meer! Ook is er een Speelcircus van 11 meter hoog en 28 meter lang. Hier overwin je wiebelbruggen, bewegende vloeren en evenwichtsbalken als een echte acrobaat. En ken je de Ballenfabriek al? Bekogel elkaar in de fabriek met de ballenkanonnen, neem een ballendouche en roetsj van de glijbaan.

Tip: bestel online tickets met korting.

BillyBird Park Hemelrijk in Volkel leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk © Willeke Machiels.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk.

Foto: BillyBird Hemelrijk © Willeke Machiels.