Healey Museum


-advertentiepositie-



Ontdek Healey en zijn auto's in het Healey Museum

Na de oorlog wierp piloot en autocoureur Donald Healey zich op het ontwerpen en produceren van boten, auto's en vooral: sportauto's. Auto's die nog steeds wereldberoemd zijn vanwege hun karakteristieke uiterlijk. Als je ze bewondert in het enige Healey Museum ter wereld zeg je vast: oh ja! Ze zijn namelijk in heel wat films te zien.

In dit bijzondere museum in Vreeland maak je niet alleen kennis met zijn wagens, maar ook met de man zelf, zijn technische rechterhand Roger Manadue en een andere bekende ontwerper Gerry Coker. Coker ontwierp onder andere de Healey 100. Bewonder originele blauwdrukken, tekeningen en trofeeën en verdiep je in de herinneringen van bekende Healey coureurs. Historisch beeldmateriaal maakt de collectie helemaal af. Daaronder ook spectaculaire filmbeelden van de Healey wagens tijdens hun races en recordpogingen, te zien in de bioscoop van het museum.

Je vindt het museum op een al even bijzondere locatie: Landgoed Groot Kantwijk.

Healey Museum in Vreeland leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.healeymuseum.nl

Healey Museum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.