BoerenBed Hoeve den Overdraght




Slapen bij de boer - Hoeve den Overdraght

Kom helemaal tot rust tijdens je vakantie op de boerderij van Filip en Ann. Op het moderne landbouwbedrijf is genoeg te beleven. Kijk hoe boer Filip de Jerseykoeien melkt of volg een workshop bij boerin Ann over schapenwol. Kinderen mogen de boer altijd helpen met het voeren van de dieren of met het veldwerk. Neem een duik in het boerenzwembad of kook een maaltijd op je houtkachel.

Wil je een dagje uit buiten de boerderij? Dan is Poperinge de ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen: wat dacht je van een bezoek aan het Hopmuseum, de Kinderbrouwerij, Kasteel Beauvoorde of kabelbaan Cordoba. Fan van K3, Bumba, Kabouter Plop? Dan is een dagje Plopsaland zeker een aanrader! De echte waaghalzen kiezen vast liever voor attractiepark Bellewaerde. Op het strand van De Panne kun je strandzeilen en kitesurfen. Ook kun je de grens oversteken naar Frankrijk of bezoek Rijsel (Lille).

BoerenBed Hoeve den Overdraght in Poperinge leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed