BoerenBed Hoeve Brugge


-advertentiepositie-



Slapen bij de boer - Hoeve Brugge

Geniet van je vakantie op Hoeve Brugge in het Vlaamse Zedelgem. De boerderij van Sam en Els is een echte beestenboel, er zijn schapen, ganzen, kippen, honden, katten, geiten, konijnen, koeien, kalfjes, ezels, een hangbuikzwijn, paarden en pony's. Dat belooft wat! Natuurlijk mogen jullie boer Sam helpen met het voeren van deze dieren. Misschien mag je zelfs een rondje rijden op een pony! Op de boerderij hoef je je geen seconde te vervelen: stap in een bootje en vaar een rondje over het meer, ontdek het maïsdoolhof of ga boeren golfen. In de speel- en knuffelschuur spelen de kinderen tot de zon ondergaat terwijl de ouders genieten van de laatste zonnestralen op het terras.

Een dagje uit buiten de boerderij? De stad Brugge ligt om de hoek, net als het strand en het bos. Bezoek Kasteel van Loppem, neem een duik in het subtropische zwemparadijs of geniet van een echt Belgisch biertje in de stad.

BoerenBed Hoeve Brugge in Zedelgem leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed