Kasteel Huys ter Horst


-advertentiepositie-



Dag vol avontuur in Kasteel Huys ter Horst

Beleef het kasteelleven van vroeger in Kasteel Huys ter Horst. Dit kan tijdens hun open zondagen van april tot en met september, wanneer de poorten opengaan en je op eigen gelegenheid de prachtige kamers ontdekt. Terwijl je ronddwaalt door het gerenoveerde deel van dit middeleeuwse kasteel en de ruïnes eromheen kom je overal vroegere bewoners tegen met boeiende verhalen. Of boek een rondleiding en kom alles te weten over het leven van de adel in vroeger tijden.

Beleef een avontuur

Meer fan van spanning en avontuur? Dan is escaperoom El Panel helemaal jouw ding! Je lost puzzels en raadsels op in de kasteelruïne én buiten. Of vind jezelf terug in de middeleeuwen en los een moord op tijdens een moorddiner. Acteurs maken de verhalen levensecht. De escaperoom is alleen geschikt voor grotere groepen, voor het moorddiner kun je intekenen.

Voor alle activiteiten, ook de open zondagen, geldt: reserveer op tijd! Dan kunnen de vrijwilligers die zorgen voor de entourage en sfeer zich goed voorbereiden. De opbrengsten zijn voor onderhoud en renovatie van het kasteel. Kasteel Huys ter Horst is ook een prachtige plek voor een bruiloft, receptie of vergadering.

Kasteel Huys ter Horst in Horst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kasteelhuysterhorst.nl

Kasteel Huys ter Horst
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.