1

FarmCamps: Hoeve Luyterheyde




Slapen & Kamperen bij de boer - Hoeve Luyterheyde

Vier je vakantie op de boerderij van Frank en Eva. Hoeve Luyterheyde ligt aan de rand van de Brabantse Peel en is geheel zelfvoorzienend. De runderen staan nooit op stal, maar grazen dag en nacht buiten. Doordat er een stuk bos op hun erf ligt kunnen de dieren buiten schuilen bij slecht weer. De varkens en groeiende kudde van Brandrode runderen zijn overigens niet de enige bewoners van Hoeve Luyterheyde. Er wonen ook schapen, pony's, kippen, konijnen, honden en poezen op de boerderij. Ze kunnen dus altijd wel wat hulp gebruiken bij het verzorgen en voeren van de dieren! Daarnaast is er enorm veel ruimte om heerlijk te spelen. In het bos is het mogelijk om te picknicken, hutten te bouwen of bijvoorbeeld een speurtocht te doen. Ga mee met boerin Eva tijdens een wandeling door het bos en leer van alles over de natuur en dieren rondom de boerderij. Ook is er een heerlijk verwarmd buitenzwembad met een zwembadbar.

Bij FarmCamps Hoeve Luyterheyde kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten verspreid over twee knusse veldjes. Het erf heeft een eigen oprit met parkeerplaats en is alleen toegankelijk voor de logerende gasten.

Een dagje uit buiten het erf? Dan vind je Toverland op tien minuten rijafstand. Of ga een dagje zwemmen bij Natuurbad De IJzeren Man.

FarmCamps: Hoeve Luyterheyde in Neerkant leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

De koeien op Hoeve Luyterheyde lopen het hele jaar buiten. Foto: FarmCamps
De koeien op Hoeve Luyterheyde lopen het hele jaar buiten. Foto: FarmCamps
Het gezin van Hoeve Luyterheyde. Foto: FarmCamps
Het gezin van Hoeve Luyterheyde. Foto: FarmCamps
De binnenkant van een Barntent. Foto: FarmCamps
De binnenkant van een Barntent. Foto: FarmCamps