1

Boerderijrecreatie




Beleef een dag vol Boerderijrecreatie

Voor een echt boers dagje uit ben je bij Boerderijrecreatie op het juiste adres. Al vanaf 1753 organiseren ze toffe en uitdagende dagjes uit. Daag je vrienden, familie of collega's uit voor een ouderwets potje fierljeppen, klompengolf of bowlen. Schuif aan bij een high-tea in stijl of ontsnap uit een historische escaperoom. Boerderijrecreatie heeft al activiteiten vanaf twee personen, maar is het meest geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen of groepsuitjes. De boerderij ligt aan het Tjeukemeer en is te bereiken via de normale weg maar ook met de boot.

Combineer je activiteit in een arrangement met een heerlijke maaltijd. Denk aan een barbecue, stampotbuffet of een Friese high tea. Dit maakt je dagje uit helemaal compleet. Een high tea boek je al vanaf twee personen.

Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.boerderijrecreatie.nl

Boerderijrecreatie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.