1

De Groenerie




De Groenerie Harskamp

Bij De Groenerie in Harskamp werken ze samen met mensen met een beperking. Samen telen ze verse en onbespoten groenten. Neem een kijkje op het land en duik daarna in de boerenbinnenspeeltuin. Hier kunnen kinderen klimmen, klauteren en glijden. Uiteraard heeft het speelparadijs hier een boerendraai, zo past het helemaal bij het karakter van De Groenerie. Trommel al je vriendjes op en speel tot sluitingstijd. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren.

Vlindertuin

De Groenerie heeft ook een Vlindertuin. Dit is een tropische tuin van 200m2 vol kleurrijke vlinders en exotische planten.

Boerenvisvijver

Bij De Groenerie kun je sinds kort ook forel vissen. Neem plaats aan de vijverkant en kom even helemaal bij van een drukke werkweek. Let wel: De Groenerie verhuurt geen materiaal, neem dit dus zelf mee! Voor drie uur vissen betaal je € 15,-.

Maïsdoolhof

Verdwaal in het maïsdoolhof van de Groenerie. In de zomerperiode is het maïs hoog genoeg genoeg om er een heuse speurtocht te houden. Onderweg kom je verschillende vragen tegen over het boerenbedrijf. Weet jij de antwoorden én de uitgang te vinden?

Zaalverhuur

Het is ook mogelijk om een zaaltje te huren voor een zakelijke bijeenkomt, een verjaardag of een evenement. In overleg inclusief catering. Voor een dagdeel betaal je € 200,- voor de kas en € 150,- voor de feest- en vergaderzaal.

De Groenerie in Harskamp leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek degroenerie.nl

De boerenbinnenspeeltuin. Foto: DagjeWeg.NL
De boerenbinnenspeeltuin. Foto: DagjeWeg.NL
Vlindertuin. Foto: Groenerie Harskamp
Vlindertuin. Foto: Groenerie Harskamp
Geiten. Foto: DagjeWeg.NL
Geiten. Foto: DagjeWeg.NL
Buiten spelen. Foto: DagjeWeg.NL
Buiten spelen. Foto: DagjeWeg.NL