Natuurgebied Kleine Meer
Bewonder de weidse natuur tijdens wandeling rond het Kleine Meer

Natuurgebied Kleine Meer is een bijzonder mooie plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Wanneer je het bos verlaat, word je namelijk als het ware verrast met een prachtig uitzicht op de Kleine Meer. Geniet van het weidse uitzicht of van de zon die schittert op het water van de grote open vlakte. Houd ook je oren en ogen goed open, want wie weet hoor je de kwakende rugstreeppad of zie je een dodaars in het water.

Het natuurgebied is daarnaast zeer geschikt voor kinderen. Zo vind je hier ook een Natuurbeleefpad door het bos en langs de vennen.

Diverse wandelroutes

In natuurgebied Kleine Meer kunnen zowel beginnende als gevorderden wandelaars terecht. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. De kortste route 'konijn' duurt zo'n 40 minuten en is twee kilometer lang, terwijl je met de langste wandelroute 'Ree' een hele dag zoet kan zijn. Op de website vind je meer details over de diverse wandelroutes rond Kleine Meer en in de omgeving.

Natuurgebied Kleine Meer in Ossendrecht leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Natuurgebied Kleine Meer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.