City Game Deventer

Deventer is een van de oudste steden van ons land en dat maakt deze stad in Overijssel tot een heel geschikte bestemming voor een stedentrip. De Lebuiniskerk, de parken, er is genoeg te zien. Verspreid door de stad liggen bovendien heel veel verhalen verscholen. Met een van de City Games puzzel je jezelf langs deze verhalen op een actieve manier. Een tof uitje om te doen met je vrienden, familie of collega's!

Sherlock Holmes Deventer

Zo kruip je bijvoorbeeld in de huid van de beroemde detective Sherlock Holmes en zijn rechterhand Watson. Ze hebben jullie hulp hard nodig, want er is een moord gepleegd tijdens een Vrijheidsfestival in de stad. Voor de moord op Balthazar, het hoofd van de veiligheidsdienst, zijn vier verdachten in beeld. Maar kloppen de alibi's? En welke motieven zijn er? Dat gaan jullie uitzoeken (2 tot 4 personen)! Informatie die je aan de oplossing helpt, vind je op verschillende verrassende locaties in Deventer. Sporen jullie samen de dader op?

The Deventer Syndicate

In The Deventer Syndicate zijn jullie ervaren dieven. Help, in ruil voor gratie, bij het opsporen van de gestolen formules, die in verkeerde handen zijn gevallen. Zorg dat jullie ze op tijd vinden aan de hand van puzzels, raadsels en foto-opdrachten. De tijd loopt!

Hoe werkt het?

Regent het buiten? Dan kun je ook gewoon een andere keer gaan. Je start het spel namelijk zelf wanneer je zelf wilt via de Loquiz app die werkt op basis van GPS. In totaal ben je zo'n twee uur onderweg. Tussen alle opdrachten door een bakje koffie of een borreltje drinken? Geen probleem! Aan de spellen zit namelijk geen tijdslimiet. Bestel de City Game en ga op pad met je groepje (je doet samen met één smartphone).

Lees ook de praktische informatie over de City Game.

City Game Deventer in Deventer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ontdek de geheimen van Deventer. Foto: DagjeWeg.NL
Ontdek de geheimen van Deventer. Foto: DagjeWeg.NL
Ontdek de stad met een spannende City Game. Foto: DagjeWeg.NL
Ontdek de stad met een spannende City Game. Foto: DagjeWeg.NL
Kruip in de huid van Sherlock Holmes. Foto: DagjeWeg.NL
Kruip in de huid van Sherlock Holmes. Foto: DagjeWeg.NL