City Game Enschede

De leuke grensstad Enschede barst van de gezellige terrasjes, toffe winkelstraten én spannende verhalen. Met de City Game puzzel je jezelf langs deze verhalen op een actieve manier. Een gaaf uitje om te doen met je vrienden, familie of collega's!

Sherlock Holmes Enschede

Zo kruip je bijvoorbeeld in de huid van de beroemde detective Sherlock Holmes en zijn rechterhand Watson. Ze hebben jullie hulp hard nodig, want er is een moord gepleegd tijdens een Vrijheidsfestival in de stad. Voor de moord op Balthazar, het hoofd van de veiligheidsdienst, zijn vier verdachten in beeld. Maar kloppen de alibi's? En welke motieven zijn er? Dat gaan jullie uitzoeken (2 tot 4 personen)! Informatie die je aan de oplossing helpt, vind je op verschillende verrassende locaties in Enschede. Sporen jullie samen de dader op?

 Bestel je City Game met 10% korting

The Enschede Syndicate

In The Enschede Syndicate zijn jullie ervaren dieven. Help, in ruil voor gratie, bij het opsporen van de gestolen formules, die in verkeerde handen zijn gevallen. Zorg dat jullie ze op tijd vinden aan de hand van puzzels, raadsels en foto-opdrachten. De tijd loopt!

Hoe werkt het?

Regent het buiten? Dan kun je ook gewoon een andere keer gaan. Je start het spel namelijk zelf wanneer je zelf wilt via de Loquiz app die werkt op basis van GPS. In totaal ben je zo'n twee uur onderweg. Tussen alle opdrachten door een bakje koffie of een borreltje drinken? Geen probleem! Aan de spellen zit namelijk geen tijdslimiet. Bestel de City Game en ga op pad met je groepje (je doet samen met één smartphone).

Lees ook de praktische informatie over de City Game.

City Game Enschede in Enschede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bestel je City Game met 10% korting

Ontdek de geheimen van Enschede. Foto: DagjeWeg.NL
Ontdek de geheimen van Enschede. Foto: DagjeWeg.NL
Ontdek de stad met een spannende City Game. Foto: City Game
Ontdek de stad met een spannende City Game. Foto: City Game
Kruip in de huid van Sherlock Holmes. Foto: DagjeWeg.NL
Kruip in de huid van Sherlock Holmes. Foto: DagjeWeg.NL