1

De Gitstap




Huifkartochten van De Gitstap

Neem plaats op het bankje en voor je het weet begint het grote paard te lopen. Allemaal soorten landschappen komen voorbij: het meinweggebied is heel afwisselend! Met een huifkartocht ontdek je de prachtige natuur van Midden-Limburg terwijl je gezellig met een grote groep in een kar zit. Zo dichtbij de natuur kom je niet snel! Tochten zijn mogelijk van maart tot en met oktober en de huifkarren zijn geschikt voor rolstoelen. Leuk als familiedag of groepsuitje.

Meinweggebied

Tijdens de huifkar tocht ontdek je het prachtige Nationale Park de Meinweg. Je kijkt hier je ogen uit: zo afwisselend is de natuur. Je vindt hier duinen, bossen, heide en laagveen, maar ook beekdalen, vennen en getijdennatuur. In één tocht heb je gelijk alle soorten landschappen van Nederland gezien. Bijzonder!

Gitstap

Sluit je dagje weg af in Restaurant De Huifkarhoeve die je op hetzelfde terrein vindt. Neem ook een kijkje bij de Gitstappermolen en kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de Speeltuin. Veel plezier!

De Gitstap in Vlodrop leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek gitstap.nl

De Gitstap
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.