The City Food & Fun
Lasergamen, minigolfen en bowlen in gave underground decors

Bowlen in een metrotunnel, lasergamen rond een verlaten tankstation, minigolfen in een stadspark of een liedje zingen in de privékaraoke, het kan allemaal bij The City Food & Fun in 's-Gravenzande. En dit toffe entertainment center heeft deze naam niet zonder reden. Het is namelijk helemaal ingericht als een bruisende metropool vol toffe activiteiten. Spectaculaire decors en fijne horeca geven je het gevoel van een spectaculaire én ontspannen stedentrip!

 Bezoek www.thecity.nl

Lasergamen in een tankstation

Het mysterieuze benzinestation The Gasstation is the place to be voor liefhebbers van een potje lasergamen. Floriserende objecten zorgen voor een extra dimensie in deze gave speelarena. Jaag op je vrienden, familieleden of collega's, verschans je in een caravan en tussen de benzinepompen. Of kruip op het dak van de garage voor het ultieme verrassingseffect. Game on!

Bowlen in een metrotunnel

Het 'undergound'-gevoel ervaar je letterlijk in The Tube. Hier is het namelijk net alsof je staat te bowlen in een metrostation, compleet met tunnel en wachtruimte. Ondertussen worden op de banen zelf vijftig projecties getoond. Ze reageren zelfs op je worp! Een balletje gooien met de hele familie of als kinderfeestje? Voor wat extra hulp zet je gewoon de spoorhekjes omhoog.

Minigolfen in het stadspark

Even verderop langs de Main Street ligt het indrukwekkende stadspark van The City: The Happy Highway. Hier speel je minigolf, maar de holes zien er net even anders uit dan anders. Start je ronde onder een viaduct en baan jezelf een weg door een donker steegje met glow in the dark effecten. En dat allemaal in zo min mogelijk slagen. Niet zomaar een 'walk in the park'!

Meer activiteiten

Dacht je dat je ieder hoekje van The City gezien had? Nee, hoor. Je kunt namelijk ook jeu de boulen op het grote stadsplein, een van de VR-games spelen (er zijn meerdere spellen om uit te kiezen), een liedje zingen in de privé karaokeruimte of een potje poolen, darten of squashen. Wil je meerdere activiteiten uitproberen? Groot gelijk! Check de combideals voor de mogelijkheden.

Hapjes en drankjes

Van al die actie krijg je natuurlijk trek. In de PizzaBar eet je de lekkerste pizza's. En natuurlijk is er ook genoeg om over na te praten. Reserveer je eigen bartafel en drink samen een biertje of een frisje.

The City Food & Fun in 's-Gravenzande leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.thecity.nl

Een potje bowlen in een metrostation. Foto: The City
Een potje bowlen in een metrostation. Foto: The City
Minigolf? Dat doe je in het stadspark. Foto: The City
Minigolf? Dat doe je in het stadspark. Foto: The City
Lasergamen in een oud tankstation. Foto: The City
Lasergamen in een oud tankstation. Foto: The City
Kom bij van je stadsavontuur in de horeca. Foto: The City
Kom bij van je stadsavontuur in de horeca. Foto: The City
Spot de tattooshop en de bioscoop. Foto: The City
Spot de tattooshop en de bioscoop. Foto: The City