Exit Games Gent
Exit Games Gent

Ga de uitdaging aan met een escaperoom van Exit Games in Gent. Hier hebben ze vier spannende games met elk een heel andere uitdaging.

Alcatraz

In een zwaarbeveiligde gevangenis zit een onschuldige gevangene. Jullie gaan hem bevrijden! Hoe? Geen idee. Je hebt zestig minuten. Succes!

The Great Detectives

De meeste slimme detectives kunnen een mysterieus raadsel niet oplossen. Maar voor het inschakelen voor hulp zijn ze te arrogant. Daarom gaat jullie team stiekem de werkkamer in. Maar wees snel! De detectives nemen maar een uurtje pauze.

The Lab

De professor is verdwenen... Kunnen jullie hem vinden? Pas wel op als je het lab betreedt, de professor was namelijk vreemde testen aan het doen.

Time Machine Race

Professor Temorax nodigt jullie uit bij hem thuis om zijn nieuwste uitvinding te laten: een heuse tijdsmachine. Maar voordat jullie het weten worden jullie als proefkonijnen terug in de tijd gestuurd. Weten jullie de eeuwige vergetelheid te voorkomen?

Er is ook een Exit Games in Brugge.

Exit Games Gent in Gent leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek escapegamesbelgium.be

Exit Games Gent
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.