De Bazaar Beverwijk: shop langs verschillende culturen

Stap in de wereld van De Bazaar in Beverwijk en kom winkelen in een smeltkroes van culturen. In de ruim duizend winkeltjes en kramen vind je zoveel spullen en diensten dat je altijd wel iets vindt wat je zoekt! Boeken, schoenen, hippe kleding, woonartikelen, exotische groente en fruit. Waan je op een souk in Marrakesh, waar heerlijke geuren je omringen, en drink daarna in het oer-Amsterdamse café een kopje koffie op een Perzisch kleedje.

Wat vind je op De Bazaar Beverwijk?

De Bazaar in Beverwijk is de grootste overdekte markt van Europa. Er zijn meerdere markthallen zoals de Zwarte Markt met sneakers, tassen en gereedschap, een Oosterse Markt met woonaccessoires en lekkernijen, de Booghallen met een outlet van Leen Bakker en kofferbakmarkt vol tweedehands schatten. Loop over de Bazaar Boulevard en verken alle verschillende markten! Loop ook de schitterende Goudsouk binnen waar je hoogwaardig goud kunt kopen en zelfs eigen sieraden ontwerpen. Shoppen doe je bij meer dan 1000 winkels, kramen en markten. Bekijk hier alle markthallen met bijhorende producten!

Exotisch eten

Op elke hoek vind je tentjes met lekker eten, in totaal zijn er 65 eettentjes. Alle culturen zijn ook hier vertegenwoordigd. Kies voor een authentieke Indiaanse curry's, vers gegrilde Afghaanse kebab, lekkere falafel of ouderwetse poffertjes met poedersuiker. Ambachtelijk verse hapjes worden elk weekend met liefde door de winkeliers bereid en je mag van alles proeven. Op de Food Market maak je een culinaire wereldreis, langs zeventien foodstands met traditioneel en versbereid eten. Smullen voor een betaalbare prijs!

Vermaak voor iedereen

Omdat De Bazaar zo divers is, is het een hele belevenis en een dagvullend uitstapje voor de hele familie. Voor kinderen is er een spannende speurtocht door de markthallen, ze laten zich schminken, gaan op tijdreis in de wereld van games bij Siplo's Games Xperience of jumpen op de trampolines van Bounz. Daarnaast is er op De Bazaar vaak entertainment voor kids. Volwassenen laten zich ondertussen verwennen door specialisten op het gebied van health en beauty. Laat je haar knippen, geef je nagels een manicure of laat je tanden witter maken. Ook dat kan op De Bazaar! Doe alvast inspiratie op bij het veelzijdige aanbod!

De Bazaar Beverwijk: shop langs verschillende culturen in Beverwijk leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Impressie van de Food Markt.Foto: De Bazaar Beverwijk

Fashion! Foto: De Bazaar Beverwijk

Impressie van de Food Markt.Foto: De Bazaar Beverwijk

Impressie van de Food Markt.Foto: De Bazaar Beverwijk

Impressie van de Food Markt.Foto: De Bazaar Beverwijk

De Goudsouk. Foto: De Bazaar Beverwijk

Impressie van de Food Markt.Foto: De Bazaar Beverwijk

Struinen over de De Bazaar Boulevard. Foto: De Bazaar Beverwijk

Impressie van de Food Markt.Foto: De Bazaar Beverwijk

Genieten van lekker eten in de Food Hal. Foto: De Bazaar Beverwijk