De Adelaarshorst
De Adelaarshorst - Inside Go Ahead Eagles Tour

Ga op bezoek in de thuishaven van voetbalclub Go Ahead Eagles. Stadion de Adelaarshorst uit 1920 aan vind je aan misschien wel de bekendste voetbalstraat van Nederland: de Vetkampstraat. De club heeft een Engelse naam en ook het kleine stadion doet wat Engels aan.

Stadiontour

Ga anderhalf uur met een gids op pad door het stadion tijdens de Inside Go Ahead Eagles Tour. Tijdens de rondleiding kom je op plekken die je niet ziet tijdens een 'gewoon' stadionbezoek. Kijk binnen in de business lounge, het uitvak, de memorial garden en de persruimte. Soms is het ook mogelijk om door de catacomben te lopen. Dit is afhankelijk van de aanwezigheid van de selectie.

Arrangementen

Je kunt wanneer je de stadiontour boekt, kiezen uit twee arrangementen. Het standaardarrangement bestaat uit de rondleiding, waarbij je in groepen van maximaal 30 personen De Adelaarshorst ontdekt. Het tweede arrangement is wat uitgebreider en biedt je extra keuzemogelijkheden. Combineer de tour met een lunch, een extra 'petje op, petje af-quiz', een bustour in de spelersbus of een extra verhaal door een oud-Eagles-speler. Het standaardarrangement is te boeken op geselecteerde woensdagmiddagen. Neem voor het uitgebreide pakket contact op met Go Ahead Eagles.

De Adelaarshorst in Deventer leent zich ook goed voor een kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.ga-eagles.nl

De Adelaarshorst
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.