1

The Game Factory Vlissingen




The Game Factory Vlissingen

Speel onbeperkt arcadegames bij The Gaming Factory Vlissingen. Wanneer je eenmaal binnen bent zijn alle games namelijk vrij te spelen. Zonder muntjes of ander gedoe. Jong en oud vermaken zich op en top.

Meer dan 100 games

In de grote gamehal kun je los op klassieke arcade spelletjes zoals pinball en airhockey én de populaire spellen van nu zoals Fortnite. Of kruip achter het stuur van een racesimulator en haal de coureur in jezelf naar boven. Maar ook voor een 'ouderwets' bordspelletje ben je bij The Gaming Factory aan het juiste adres. Installeer jezelf aan de bar met een hapje en een drankje en neem het tegen elkaar op.

Arrangementen

Op zoek naar een kinderfeestje waarmee je de blits maakt op school? Ga dan samen gamen bij The Gaming Factory. Uiteraard krijg je er dan ook wat te drinken en lekkere frietjes bij. Of ga gewoon gezellig met de hele klas op pad tijdens een stoer schoolreisje. Maar gamen is niet alleen leuk voor de kleintjes. Ook volwassenen kunnen het kind in zichzelf loslaten tijdens een bedrijfsuitje inclusief steengril- of saté-arrangement. Versla je collega's en plaag ze ermee tot in lengte van dagen.

The Game Factory Vlissingen in Vlissingen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.thegamingfactory.nl

Foto: The Gaming Factory, Jostijn Ligt
Foto: The Gaming Factory, Jostijn Ligt
Foto: The Gaming Factory, Jostijn Ligt
Foto: The Gaming Factory, Jostijn Ligt