1

De Twirre




De Twirre - groepsuitjes in De Alde Feanen

Het prachtige waterrijke gebied De Alde Feanen in Friesland nodigt je uit het water op te gaan! Stap bij De Twirre in Earnewâld in een sloep, een kano of een zeilboot en verken samen de omgeving. Bij De Twirre zijn ze gespecialiseerd in groepsuitjes en kun je kiezen uit allerlei verschillende activiteiten. Of je nu liever op de wal blijft en met een e-chopper op pad gaat of samen een uitdagende survival aangaat, er zit voor iedere groep iets leuks tussen. Het is mogelijk om de activiteiten te combineren en ook nog een culinair arrangement toe te voegen. Lekker barbecueën of wat hapjes mee in de boot, je kunt het zo gek maken als je wilt.

Bootverhuur

De Twirre verhuurt sloepen, kano's, supboards en e-choppers voor een aantal uur of een hele dag. Daar kun je zelfstandig mee op pad. Na het varen nog even nagenieten aan het water? Blijf dan nog even voor een drankje op het terras bij De Twirre.

De Twirre in Earnewâld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek detwirre.nl

De Twirre
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.