Gasthuishoeve




Groepsarrangementen bij de Gasthuishoeve

Bij de Gasthuishoeve is heel veel te doen en te beleven. Deze mediterrane lunchroom heeft naast heerlijke streekproducten ook een groot aanbod aan arrangementen. Familiedag, bedrijfsuitje of feestje? De Gasthuishoeve weet raad!

Workshops

Voor de bierliefhebbers is er een toffe workshop bierbrouwen. Hierbij krijg je een kijkje achter de schermen van de bierbrouwerij en zie je een deel van het brouwproces. Uiteraard mag er ook geproefd worden. Of ga op de oudhollandse tour en volg de workshop klompen maken. Ook de bloemenworkshop en de workshop hout branden zijn geschikt voor een familiedag of bedrijfsuitje.

Spellen spelen

Ook heeft de Gasthuishoeve diverse spellen liggen. Boek het arrangement kermisspellen en ga klompen vissen en blikgooien. Of ga de strijd aan met een potje klippelbal, dit is een combinatie van midgetgolf en boerengolf. Zeskamp en een oberrace zijn ook leuke opties om te doen bij de Gasthuishoeve.

De omgeving in

Doorkruis Sint-Oedenrode per huifkar met een wagen van de Gasthuishoeve. Er zijn verschillende tochten waaruit jullie kunnen kiezen. Ga bijvoorbeeld door het populier- en natuurgebied De Scheeken waarbij je over onverharde paden komt. De kans is groot dat je in aanraking komt met enkele bosdieren zoals reeën, vossen of roofvogels. Zo dicht bij de natuur kom je niet vaak! Of kies voor de kapelletjesroute en kom alles te weten over deze historische gebouwen. Welke route jullie ook kiezen, bijzonder wordt het zeker!

Feesten en partijen

Zoek je een locatie voor een verjaardag of ander feest? Ook dat kan bij de Gasthuishoeve. Kies een arrangement en laat je verwennen. Ga bijvoorbeeld voor een Barbecue arrangement, een stampottenbuffet of een broodjesbuffet.

Gasthuishoeve in Sint-Oedenrode leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.gasthuishoeve.nl

Met de huifkar mee. Foto: Gasthuishoeve
Met de huifkar mee. Foto: Gasthuishoeve
Foto: Gasthuishoeve
Foto: Gasthuishoeve
Foto: Gasthuishoeve
Foto: Gasthuishoeve