Bowling en Squashcentrum de Molenvliet




Bowling en Squashcentrum de Molenvliet

Geniet van een gezellig middag en/of avond bij Bowling en Squashcentrum de Molenvliet. Hier is alle ruimte om gezellig te bowlen met elkaar. Het centrum heeft zes officiële banen met computertelling. Gooi een strike of een spare en maak je vrienden of familie in. Ieder vrijdag- en zaterdagavond kun je hier Flugelbowlen (18+).

Squash

Stap in de moderne squashzalen van de Molenvliet en sla een balletje tegen je sportmaatje. Na een actief uurtje kun je bijkomen bij de bar.

Arrangementen

Bij Bowling en Squashcentrum de Molenvliet kun je terecht met maximaal tachtig personen. Bedrijfsfeest, familiedag of vrijgezellenpartij? Zoek niet verder! De Molenvliet heeft smakelijke arrangementen die zorgen voor een perfecte dag. Combineer bijvoorbeeld een uurtje bowlen met steengrillen of barbecueën of ga voor borrelarrangement.

Bowling en Squashcentrum de Molenvliet in Gorinchem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bowlinggorinchem.nl

Bowling en Squashcentrum de Molenvliet
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.