1

Wittemer Wijngaard Wahlwiller




Wittemer Wijngaard Wahlwiller

Wandel mee met een interessante rondleiding over de Wittemer Wijngaard Wahlwiller. De rondleider neemt je mee door de weilanden naar een punt waar je prachtig kunt uitkijken op het Heuvelland van Zuid-Limburg. Kom meer te weten of de flora en fauna in de omgeving en natuurlijk de wijnbouw. De toer brengt je naar de oudste wijngaard in de omgeving waar je een heerlijk glaasje wijn kunt proeven. De rondleiding kost € 14,50 per persoon en is geschikt voor groepen van acht tot vijftig personen.

Arrangement

Je kunt ook voor een smakelijk arrangement gaan. Hierbij krijg je een gevulde picknickmand mee met hapjes, broden, kazen en vleeswaren. Deze kun je bovenop de wijnberg nuttigen, terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht. Het arrangement kost € 22,- per persoon en is geschikt voor groepen van acht tot dertig personen.

Wittemer Wijngaard Wahlwiller in Wahlwiller leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.wijngoedwahlwiller.nl