1

Suppen in het Groene Hart




Suppen in het Groene Hart

Stap op een sup en peddel de Nieuwkoopse Plassen rond. Suppen is een leuke watersport en een heerlijke activiteit om te doen op een zonnige en warme dag. Niet helemaal zeker van je waterkunsten? Boek dan een SUPles en leer de fijne kneepjes van het vak. Voor groepen is suppen ook erg leuk. Neem contact op voor een op maat gemaakt uitje met bijvoorbeeld een bootcamp, meditatie of yoga. Of ga voor de SUPclinic Waterpret en beleef een gezellige dag uit.

Benieuwd naar de mooie plekjes van de Nieuwkoopse plassen? Boek dan een privé SUPtour. Samen met een gids ga je alle hoogtepunten van het natuurgebied af en leer je allemaal leuke feitjes en weetjes. En wist je dat je je huisdier ook mee kunt nemen? Voor een kleine toeslag vaart je trouwe viervoeter gezellig mee op de sup.

Suppen in het Groene Hart in Aarlanderveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 21,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.suppeninhetgroenehart.nl

Suppen in het Groene Hart
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.