Tuinen De Roode Hoeve




Tuinen De Roode Hoeve

Welkom bij de meer dan 100 jaar oude Roode Hoeve, omgeven door prachtige tuinen die een sprookjesachtig landschap vormen. In de zomermaanden is wandelen door de tuinen een betoverende ervaring. Wandel langs lange paden tussen wilde grassen en ervaar de vrijheid tussen de schapen op de weide. Terwijl je door de boomgaard loopt, kom je aan de voorzijde van de hoeve, omringd door kleurrijke klimrozen en oude kronkelende bomen. Voor het huis vind je ronde bloembedden die een panoramisch uitzicht bieden tot aan de horizon. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de pluktuin, waar je je eigen bosje bloemen kunt plukken.

Ontspan in de sfeervolle Tuinkamer, waar je onder alle weersomstandigheden kunt genieten van koffie, thee of een lunch op afspraak. Kom en ontdek de tijdloze charme en rust van De Roode Hoeve en haar betoverende tuinen.

De Roode Hoeve, met haar romantische tuinen, is een officiële trouwlocatie.

Tuinen De Roode Hoeve in Nijbroek leent zich ook goed voor een vriendinnendag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek tuinenderoodehoeve.nl

Tuinen De Roode Hoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.