1

Kersvers in Alphen aan den Rijn




Geniet met je kleintje van een lunch in kindercafé Kersvers

Kindercafé en kinder-conceptstore Kersvers vind je sinds 2019 in het centrum van Alphen aan den Rijn. De locatie is volledig gericht op kinderen en dan met name de allerkleinsten, maar natuurlijk is er genoeg leuks voor jezelf als ouder of oppas. Wel is het zo ingericht, dat kleine kinderen zich nooit vervelen en veilig kunnen spelen. Zo vind je in het kidscafé verkleedkleding en een leuke glijbaan. Tijdens het spelen genieten ouders en oppassers van een heerlijke lunch met bijvoorbeeld een taartje. Voor de kinderen bestaat een speciale menukaart.

Is het kind vervolgens uitgespeeld en zijn jullie uitgegeten? Kom dan ook even langs in de bijbehorende kinderwinkel vol unieke kinderkleding en andere producten zoals speelgoed, baby-uitzet en kraamcadeautjes.

Oma Annemiek leest voor

In kindercafé Kersvers komt elke maand op de tweede dinsdagochtend trouwens Oma Annemiek langs. Zij leest dan elke keer een nieuw verhaal voor aan de kleine kinderen. Hoe leuk is dat? Vervolgens vindt vaak ook een knutselactiviteit plaats voor de kleintjes. Naast Oma Annemiek komt verder ook regelmatig een kinderkapper langs. Check in de agenda op de website, wanneer de kapper weer aanwezig is in het kindercafé.

Kersvers in Alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn leent zich ook goed voor een high of afternoon tea en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 kersvers alphen kindercafe winkel

Kersvers in Alphen aan den Rijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.